Categorieën
Twitter
Follow Me
Archief

Bingocams


Online Bingo regels.

Er zijn veel uiteenlopende online bingo aanbieders.
Om zeker te weten wat je van deze online bingosites kunt verwachten is het aan te raden om voordat je werkelijk gaat spelen de regels van het bingospel van de Bingocams door te lezen.

De online bingo, Bingocams live bingo, biedt het bingospel 24 uur per dag, 7 dagen per week aan. Je kunt dus zelf bepalen op welk tijdstip en waar je bingo speelt.
Het enige wat je hiervoor nodig hebt is een computer en een internetverbinding.

Het online bingospel, bij Bingocams livebingo,  is te vergelijken met het bingo spelen in een bingozaal. Het grote verschil is dat als je online een bingospelletje speelt je in tegenstelling tot de bingozaal geen last hebt van lawaai.
De bingokaarten die je aankoopt worden door de computer op een willekeurige wijze gekozen door een nummergenerator. Al je online bingokaarten zijn gecodeerd en beveiligd..


Tijdens een online bingospel wordt op je scherm allerlei informatie weergegeven,  zoals met hoeveel bingokaarten je meespeelt, welke nummers er zijn afgeroepen, een lijst van alle deelnemende spelers en een chatroom waar je met andere bingospelers in contact kunt blijven tijdens het spelen van het bingospelletje.

Zodra de spelers hun bingokaarten hebben gekocht begint het spel en worden de getrokken nummers omgeroepen.
De meeste online bingosites, zo ook Bingocams,  hebben bij het online bingospel een auto daub functie die je kunt inschakelen. Dit zorgt ervoor dat de computer jouw bingokaarten in de gaten houdt en de omgeroepen nummers op jouw bingokaarten markeert.
Als op jouw bingokaart als eerste alle nummers gemarkeerd zijn heb je een Full House, dus BINGO.

De chatroom wordt met name gebruikt om tijdens het online bingospel de spelers met elkaar in contact te laten komen en het plezier van het bingospel met elkaar te delen.
Ook in de chatroom gelden regels. Uiteraard wordt grof taalgebruik niet getolereerd en zal de chatmoderator die de chatroom beheert hier onmiddellijk een eind aan maken. Ten alle tijden is van belang om respectvol met elkaar om te gaan en het allerbelangrijkste is om samen veel plezier te beleven aan het bingospel.